Ο Νίκος Τζούμας στη Γ.Σ. εργαζομένων της Cosmote και στον αγώνα μπάσκετ κοριτσιών του ΓΕΛ Σκοπέλου

Έντονη δραστηριότητα του υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Το «παρών» έδωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νίκος Τζούμας, στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της Cosmote Technical Service του Ομίλου ΟΤΕ, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22/3 στο κτίριο του τεχνικού τμήματος στον Βόλο. Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου «όντας και ο ίδιος τεχνικός δικτύου στον ΟΤΕ εδώ και 21 χρόνια, είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό των συναδέλφων του και να ακούσει όλα τα θέματα που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Από τον υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας δόθηκε έμφαση στα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό, με τον κ. Τζούμα να επισημαίνει μεταξύ άλλων και τη συγκυρία να συνδυάζει την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του σ’ έναν χώρο που επίσης δραστηριοποιείται επαγγελματικά για περισσότερες από δύο δεκαετίες, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις απαιτήσεις για το προσωπικό που απασχολείται στην εταιρεία και καλύπτει όλο το φάσμα των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών που προσφέρει ο ΟΤΕ.

Τέλος, ο κ. Νίκος Τζούμας βρέθηκε στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» στον Βόλο και παρακολούθησε τον αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στο Γενικό Λύκειο Σκοπέλου και το 4ο Γενικό Λύκειο Λάρισας, στο πλαίσιο του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος. Αν και η ομάδα από το σχολείο των Βορείων Σποράδων δεν μπόρεσε να προκριθεί στην επόμενη φάση, με την ήττα στο συγκεκριμένο ματς να σημαίνει και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των μαθητριών του ΓΕΛ Σκοπέλου, η φετινή παρουσία τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

«Η εμφάνιση των κοριτσιών του Γενικού Λυκείου Σκοπέλου άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η καλή δουλειά που γίνεται στο σχολείο αλλά και γενικότερα στο νησί, αποτελεί εγγύηση για μεγαλύτερες διακρίσεις στη συνέχεια. Άλλωστε, μια ήττα δεν σημαίνει τίποτα στον αθλητισμό. Το να αθλούμαι, σημαίνει πολλά περισσότερα και πάνω απ’ όλα να μην παύω να προσπαθώ και να αγωνίζομαι ούτε για μια στιγμή», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.