Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας τιμά τον προστάτη του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Καθώς και την Ημέρα Τιμής & Μνήμης του Εφέδρου Αξιωματικού στις 15 Σεπτεμβρίου

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας στο πλαίσιο εορτασμού του Προστάτη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Νικήτα και της Ημέρας Τιμής & Μνήμης του Εφέδρου Αξιωματικού στις 15/9/2023 και ώρα 18.00 προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να παρευρεθούν και προγραμματίζει τα εξής:
Αρτοκλασία στον αύλειο χώρο του ΣΕΑΝ Ν. Μαγνησίας και μπροστά από το Μνημείο Πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικήτα πέριξ του πάρκου Εφέδρων Αξιωματικών με την συνοδεία της Φιλαρμονικής ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων, που θα διευθύνει η Αρχιμουσικός κα Γλυκερία Μωραϊτάκη. Τα θρησκευτικά εμβατήρια που θα ακουστούν κατά τη διάρκεια της Λιτανείας, είναι το: «Άγιος Μηνάς» Marcia Religiosa (θρησκευτική πορεία), σε Σύνθεση του Αρχιμουσικού της Ιστορικής «Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας -ΠΑΛΑΙΑ-» κ. Σπύρου Προσωπάρη και το «Fiesta la Madona», Marcia Trionfale (“θριαμβευτική” πορεία… ‘Γιορτή Της Παναγίας’).
Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων. Ενός λεπτού σιγή και Εθνικός Ύμνος. Ομιλία του Προέδρου του ΣΕΑΝ Μαγνησίας κ. Κων/νου Καραδήμα. Απονομή τιμητικών διακρίσεων: στον κ. Γεώργιο Σουέρεφ Μάζη και στην Φιλαρμονική ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων. Θα ακολουθήσει Συναυλία από την Φιλαρμονική με έργα των: Μάνου Χατζηδάκη, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοϊζου, Διονύση Σαββόπουλου. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στον αύλειο χώρο του ΣΕΑΝ.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν στον αύλειο χώρο του γραφείου και μπροστά από το Μνημείο Πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας και το εικονοστάσι του Αγίου Νικήτα, Εθνικών Αγώνων και Ικάρων στην Νέα Ιωνία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.