Ο Βόλος και το Πήλιο σε τρεις εκθέσεις

Στο Τελ Αβιβ , τη Σόφια και το Βελιγράδι

Η συμμετοχή του Δήμου Βόλου μαζί με τους Δήμους Ζαγοράς Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου με το λογότυπο VOLOS PELION it’s true, ως συνεκθέτης στο Ενιαίο σταντ του ΕΟΤ κέρδισε και αυτή τη χρονιά τις εντυπώσεις, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δ. Βόλου.

Υπήρξε συμμετοχή, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση International Mediterranean Tourism Market 2017 7 και 8 Φεβρουαρίου 2017 στο Τελ Αβίβ Ισραήλ, στην έκθεση HOLIDAY & SPA που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια από 15 έως 17/2/2017 και στην έκθεση IFT στο Βελιγράδι της Σερβίας στις 23εως 26 Φεβρουαρίου 2017 , με ενιαίο περίπτερο των τριών Δήμων Βόλου, Ζαγοράς Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου.

Όπως αναφέρεται, «πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τουριστικά γραφεία της περιοχής που έδειξαν ενδιαφέρον για τον συνολικό τουριστικό προορισμό. Πραγματοποιήθηκαν εξατομικευμένες παρουσιάσεις της περιοχής σε τουριστικούς πράκτορες που επισκέφθηκαν τα περίπτερα, καθώς και σε πλήθος επισκεπτών που αναγνωρίζουν πλέον τον προορισμό και ζητούσαν αναλυτικές πληροφορίες για να προχωρήσουν στον προγραμματισμό των διακοπών τους.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.