Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανασυγκρότηση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

Ευχαριστίες στην Βανέσα Κατσαρδή για το έργο της

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας με θέμα την ανασυγκρότηση του οργάνου μετά τις αποχωρήσεις πέντε συντρόφων από το 27μελές όργανο και την από καιρού προγραμματισμένη εναλλαγή της θέσης του Συντονιστή της ΝΕ όπως γνωστοποιήθηκε επίσημα, απ΄το γραφείο Τύπου , της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας.
Όπως αναφέρεται, «η πρώην Συντονίστρια Βανέσα Κατσαρδή ανέλαβε σε μία πυκνή πολιτικά περίοδο με διπλές εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές, εκλογές αντιπροσώπων Συνεδρίου, εκλογές Κεντρικής Επιτροπής και δύο εκλογές Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που για πρώτη φορά στήθηκαν κάλπες ώστε να ψηφίσουν όλα τα μέλη αλλά και να υποδεχτούμε καινούργια μέλη. Έφερε σε πέρας το έργο που της είχε ανατεθεί και αυτοδικαίως με δική της πρωτοβουλία πριν τις εθνικές εκλογές είχε τεθεί το θέμα εναλλαγής Συντονιστή στο Συντονιστικό της ΝΕ. Ευχαριστούμε πολύ τη συντρόφισσα για τον χρόνο και την ενέργεια που κατέβαλε.
Η ΝΕ συνεδρίασε την Παρασκευή 1/9/23 όπου συμπλήρωσε τη σύνθεση της από τα αναπληρωματικά μέλη και την Δευτέρα 4/9/23 εξέλεξε ομόφωνα νέο Συντονιστή τον σύντροφο Γιάννη Κηπουρό και αναπληρώτρια Συντονίστρια την συντρόφισσα Αριστέα Τοψάκη. Η ευθύνη των δύο και του νέου οργάνου είναι η ανασυγκρότηση του κόμματος στη Μαγνησία και η υλοποίηση του οδικού χάρτη προς το Συνέδριο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.