Ομαλά και με ποσοστό 93,4% σήμερα οι Πανελλαδικές στη Μαγνησία

φωτο αρχείου

Ομαλά και με ποσοστό 93,4% διεξήχθησαν σήμερα οι Πανελλαδικές στη Μαγνησία. Συγκεκριμένα, σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων μαθητών των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 22 εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, στα μαθήματα των Λατινικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Χημείας για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και το μάθημα της Πληροφορικής για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής. Στις εξετάσεις συμμετείχαν 1212 μαθητές σε σύνολο 1298 και απουσίασαν 86 (ποσοστό συμμετοχής 93.4 %). Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.
Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 με τα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Φυσικής για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και το μάθημα της Οικονομίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.
Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται αύριο Πέμπτη 09 Ιουνίου 2022 με τα μαθήματα της Ηλεκτροτεχνίας 2, του Αρχιτεκτονικού Σχεδίου, του Ναυτικού Δικαίου-διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές και της Ιστορίας Σύγχρονης Τέχνης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.