ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών της δράσεων και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει:
Α) Ομιλία του Καθηγητή Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Βασίλη Κάλφα με θέμα: «Ο Κόσμος του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στο Αμφιθέατρο «Ι. Κορδάτος (Ιάσωνος-Φιλελλήνων, Κτίριο Παπαστράτου) στις 19.00 το απόγευμα.
Β) Τελετή Απονομής των Μεταλλίων, Αριστείων και Βραβείων των επιτυχόντων μαθητών στους Μαθητικούς Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας, των Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Μαγνησίας.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στο Αμφιθέατρο «Ι. Κορδάτος (Ιάσωνος-Φιλελλήνων, Κτίριο Παπαστράτου) στις 11.00 το πρωί.
Θα βραβευθούν όλοι οι μαθητές των τάξεων Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου και για τις τρεις φάσεις του διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ», «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» & ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» όπως και οι μαθητές του Τοπικού Διαγωνισμού της Α΄ Γυμνασίου που διακρίθηκαν τόσο στην πρώτη φάση του διαγωνισμού «Ο ΘΑΛΗΣ» όσο και στη δεύτερη φάση «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ». Τα ονόματα των βραβευόμενων μαθητών είναι αναρτημένα στο site του Παραρτήματος eme-mag.gr
Την εκδήλωση της Τελετής Απονομής θα προσφωνήσει ο κ. Βασίλης Κάλφας, Καθηγητής Φιλοσοφίας του Α.Π.Θ., ο οποίος θα απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό στους βραβευόμενους μαθητές.