Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι στον Δ. Ζαγοράς Μουρεσίου

Για τη θητεία, μέχρι και το τέλος της χρονιάς

Ορίστηκαν από τον Δήμαρχο Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Παναγιώτη Κουτσάφτη οι αντιδήμαρχοι με τους οποίους θα πορευτεί η δημοτική αρχή έως 31/12/2023.
Ειδικότερα, ορίζεται αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ζαγοράς ο κ. Αναστάσιος Γαρυφάλλου. Ο κ. Απόστολος Σουλδάτος ορίζεται Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μουρεσίου. Παράλληλα, αντιδήμαρχος για τα θέματα καθαριότητας και πρασίνου, για τα αδέσποτα, για την άρδευση και αγροτική οδοποιία της ΔΕ Ζαγοράς ορίζεται ο κ. Βασίλης Ρεπανίδης.
Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για θέματα ύδρευσης, για την πολιτική προστασία, αλλά και για θέματα άρδευσης και αγροτικής οδοποιίας της ΔΕ Μουρεσίου ορίζεται ο κ. Ανέστης Αλτίνης.
Αντιδήμαρχος, χωρίς αντιμισθία, ορίζεται ο κ. Απόστολος Κοντογιώργος και θα είναι υπεύθυνος για τους τομείς Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, Τεχνικών Έργων και Ηλεκτροφωτισμού.
Τέλος ορίζεται ο κ. Ιωάννης Μούτος ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλο, χωρίς αμοιβή, με 12μηνη θητεία, από 01-01-2023 μέχρι 31-12-2023, για δράσεις που αφορούν στην πορεία και εξέλιξη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.