ΠΑΜΕ: Απάντηση στην ΓΣΕΕ

Σε ανακοίνωση της Γραμματείας Βόλου του ΠΑΜΕ, αναφέρεται ότι, «μετά την αντικομμουνιστική υστερία και την άθλια επίθεση στην Βουλή ενάντια στο ΠΑΜΕ από τον υπουργό «Εργοδοσίας», Βρούτση σειρά πήρε την επόμενη ακριβώς μέρα (7/2) το συνεταιράκι του, ο διορισμένος πρόεδρος της ΓΣΕΕ Παναγόπουλος επαναλαμβάνοντας την ίδια αισχρή επίθεση σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Δεν αποκλείεται να έχουν συνεννοηθεί κιόλας προτού εκτελέσουν την βρώμικη αποστολή τους. Δεν θεωρούμε καθόλου τυχαία και συμπτωματική αυτή την επίθεση παραμονές μιας μεγάλης απεργιακής μάχης στις 18 Φλεβάρη, ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Ενώ δεν είπε λέξη για αυτή την απεργία που με πολύ κόπο οργανώνουν συνδικάτα στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ο κ. Παναγόπουλος ήταν λαλίστατος στο ξεδίπλωμα της αντικουμουνιστικής και αντιΠΑΜΕ επίθεσης.
Ο κ. Παναγόπουλος και η υπόλοιπη ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ με τις γνωστές μεθόδους της συνδικαλιστικής μαφίας, όπως την ονόμασαν οι εργαζόμενοι, όχι μόνο σαμποτάρει με κάθε τρόπο την προσπάθεια για την επιτυχία της απεργίας αλλά παράλληλα οργανώνει τη βρώμικη δουλειά της με στόχο να κάνει ένα συνέδριο παρωδία. Ένα συνέδριο της ΓΣΕΕ χωρίς καμιά συζήτηση, πίσω από κλειστές και καλά φρουρούμενες πόρτες, για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους.
Όμως είναι προκλητική και η στάση ορισμένων ΜΜΕ και δημοσιογράφων, οι οποίοι διαρκώς και αποκλείοντας την αντίθετη άποψη δημοσιεύουν “πληρωμένες καταχωρήσεις”. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι “πληρωμένες καταχωρήσεις” αμείβονται από τον παχυλό μισθό των εργατοπατέρων και όχι από τα ταμεία της ΓΣΕΕ.

Οι εργαζόμενοι έχουν ένα δρόμο. Να τους ξεπεράσουν. Να δώσουν αγωνιστικό παρόν στην απεργία της 18ης Φλεβάρη, με ενότητα και μαζικότητα για να μην περάσει το έκτρωμα του αντιασφαλσιτικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης της Ν.Δ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.