Πανελλαδικές «τέλος» για τους υποψηφίους των ΓΕΛ- Στο 92,67% η συμμετοχή στη Μαγνησία

Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Τετάρτη οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 23 εξεταστικά κέντρα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Μαγνησίας, στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Φυσικής για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και της Οικονομίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Οικονομίας & Πληροφορικής.

Οι υποψήφιοι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας ήταν στον αριθμό 1392 και από αυτούς εξετάστηκαν 1290 και απουσίασαν 102 με ποσοστό συμμετοχής  92.67 %.

Τα θέματα παραλήφθηκαν εγκαίρως και οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα. Το Ειδικό Μάθημα των Αγγλικών των Πανελλαδικών 2024 ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα εξεταστεί την Τρίτη 18-06-2024 στα εξεταστικά κέντρα του Βόλου (1ο ΓΕΛ Βόλου, 3ο ΓΕΛ Βόλου και 5ο ΓΕΛ Βόλου). Για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και πληροφορίες για το ακριβές εξεταστικό κέντρο και τις ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο  ΓΕΛ φοίτησής τους.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΠΑΛ συνεχίζονται την Πέμπτη 13 Ιουνίου με τα μαθήματα Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.