Πανέτοιμη, όμορφη και καθαρή η Τσαγκαράδα να υποδεχτεί τους επισκέπτες του Πάσχα

Πανέτοιμη, όμορφη και καθαρή είναι η Τσαγκαράδα και είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες του Πάσχα, προκειμένου με τη σειρά τους να λατρέψουν τη μοναδική φύση, τα υπέροχα εδέσματα και την φιλοξενία των κατοίκων και επαγγελματιών. Ο κ. Χρήστος Μάρτζος, ξενοδόχος στην Τσαγκαράδα και πρόεδρος του τοπικού Αναπτυξιακού Συλλόγου σε ανάρτησή του έδειξε έμπρακτα πως η Τσαγκαράδα βρήκε πάλι την αίγλη της, μετά τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτέμβρη με την βοήθεια κατοίκων, εθελοντών, συλλόγων, φορέων, της τοπικής κοινότητας, αλλά και του Δήμου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος «μετά από μια σύντομη βόλτα στην Τσαγκαράδα, θεωρώ πως οφείλω να πω ένα Μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους όσους δούλεψαν τόσο σκληρά κι επίμονα για να είμαστε πανέτοιμοι για το Πάσχα, σε όλα τα επίπεδα κι απ’ όλα τα πόστα.

πριν

Μετά τις καταστροφές του Σεπτέμβρη και γνωρίζοντας τον απελπιστικά αργό κι αναποτελεσματικό τρόπο που λειτουργούσε ο Δήμος μέχρι τότε, δεν σας κρύβω ότι παρά το “γενναίο πρόσωπο” που δείχναμε προς τα έξω, δεν ήξερα αν θα προλαβαίναμε να το “γυρίσουμε”, να το ξαναφτιάξουμε όλο αυτό που άφησε πίσω της εκείνη η λαίλαπα.

Όλοι μαζί, Εθελοντές, Σύλλογοι και φυσικά Τοπική Κοινότητα και Δήμος, αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή την υπεράνθρωπη προσπάθεια! Είναι ένα σημείο αναφοράς του τι μπορούμε να καταφέρουμε όταν υπάρχει πείσμα, θέληση και σχεδιασμός.

μετά

Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που το χωριό ήταν τόσο συμμαζευμένο και καθαρό!

Εδώ δυο εικόνες. Το Πριν και το Μετά, μια ακόμη απόδειξη του πως πολλά φαντάζουν κι ίσως είναι δύσκολα μα τίποτε δεν είναι πραγματικά ανυπέρβλητο. Έχει ακόμη πολλή δουλειά, το χωριό όμως τα κατάφερε»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.