Πανηγύρεις στους Ναούς της Μαγνησίας για τους Αγίους Χαραλάμπους και Βλασίου

Την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού, τιμά η Εκκλησία την Κυριακή 10 Φεβρουαρίο. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:
Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου
Την παραμονή της εορτής, στις 6μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.
Αγίου Χαραλάμπους Βελεστίνου
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.
Παρεκκλήσιο Αγίου Χαραλάμπους (ενορίας Αγίων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας)
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα ομιλήσει.
Εορτή Αγίου Βλασίου
Την Δευτέρα 11/2 η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου και στην Ιερά Μητρόπολή μας πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του ομωνύμου χωρίου του Πηλίου.
Την παραμονή της εορτής, στις 6μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.