Παραμένουν οι ίδιοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Δεν υπάρχουν αλλαγές στους αντιδημάρχους του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, όπως προκύπτει από την απόφαση που υπέγραψε ο δήμαρχος Παναγιώτης Κουτσάφτης και ανανεώνει τη θητεία τους για το χρονικό διάστημα από 01/09/2020 έως και 31/08/2021.
Συγκεκριμένα παραμένει αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ζαγοράς ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Απόστολος Κοντογιώργος, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία με αρμοδιότητες διοικητικών θεμάτων, οικονομικών θεμάτων, ανάπτυξης – προγραμματισμού και τεχνικών έργων, αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μουρεσίου ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Βασταρδής Κωνσταντίνος με αρμοδιότητες την συνεπικούριση Δημάρχου στην οργάνωση, τη διοίκηση και την εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών Υπηρεσιών (του ανθρώπινου δυναμικού) όπως αυτές ορίζονται σύμφωνα με τον Κ.Δ.Δ. 3463/2006 και τον νόμο 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», το Γραφείο ΚΕΠ και διοικητικά θέματα.
Τέλος, παραμένει αντιδήμαρχος ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Μαργαρίτης Κωνσταντίνος, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία και με αρμοδιότητες την ευθύνη για θέματα Ύδρευσης σε όλη την εδαφική περιφέρεια του Δήμου, την ευθύνη για θέματα Πολιτικής Προστασίας σε όλη την εδαφική περιφέρεια του Δήμου, την ευθύνη για θέματα Άρδευσης και Αγροτικής Οδοποιΐας της Δημοτικής Ενότητας Μουρεσίου και την παρακολούθηση εφαρμογής όλων των διαδικασιών που σχετίζονται με την απασχόληση των εργαζομένων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.