Πέντε προσλήψεις από την Περιφέρεια για το Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου

Από αύριο ξεκινούν οι αιτήσεις

Ξεκινούν από αύριο Τρίτη 12 Απριλίου να υποβάλλονται οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την πρόσληψη με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (6,5 μήνες) συνολικά πέντε ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2022 της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας οι ειδικότητες που αφορούν στην πρόσληψη είναι οι Τομεάρχες Δακοκτονίας Γεωπόνοι ή εν ελλείψει, οι Τεχνολόγοι Γεωπόνοι (Φυτικής Παραγωγής) ή εν ελλείψει, Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών ή Ανθοκομίας ή Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας (www.thessaly.gov.gr), β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected].

Σημειώνεται ότι το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. Επισημαίνεται οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως και την Πέμπτη 21-4-2022.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.