Περιοδεία της συνεργασίας ΜΑΖΙ στη Μαγνησία

Η συνεργασία ΜΑΖΙ (Πράσινη Αριστερά, Σοσιαλιστική Προοπτική, Ε.ΔΗ.Κ), θέλοντας να αναδείξει τον ιδιαίτερο και σημαντικό ρόλο της περιοχής της Μαγνησίας, διοργανώνει σήμερα μεγάλη περιοδεία/επίσκεψη, στην οποία θα συμμετέχουν οι επικεφαλής των κομμάτων οι κκ. Θράσος Φωτεινός/Προεδρεύων Πράσινης Αριστεράς, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης/Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Προοπτικής και Σταύρος Καράμπελας/Πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ.

Στο πλαίσιο της περιοδείας έγινε το πρωί επίσκεψη τον Δήμο Αλμυρού και συζήτηση με την Δημοτική Αρχή για τα προβλήματα της περιοχής.
Ακολούθησε συνέντευξη Τύπου προς όλα τα ΜΜΕ της Μαγνησίας και το μεσημέρι έγινε συνάντηση με την ηγεσία του ΕΚΒ όπου θα συζητηθούν τοπικά και εθνικά εργασιακά θέματα.
Στις 18:30 θα γίνει ανοιχτή συνάντηση με μέλη και φίλους των κομμάτων που απαρτίζουν την συνεργασία ΜΑΖΙ, στο ξενοδοχείου ΠΑΡΚ.
Η συνεργασία ΜΑΖΙ έχει πολλάκις αναφερθεί στα οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής της Μαγνησίας και γι’ αυτό αρχίζει την εκλογική της περιοδεία από τον Ν. Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.