Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Αγχίαλο

oznor
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Περιοδεία σε καταστήματα του κέντρου και της παραλίας της Αγχιάλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου. Συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Ηλίας Καραπατάκης, Δημήτρης Κουτσιφέλης, Κατερίνα Παπανάτσιου και Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε θερμό κλίμα ανταλλάχτηκαν απόψεις με τους πολίτες της Αγχιάλου για την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών.
Οι περισσότεροι από τους κατοίκους αναγνώρισαν θετικό πρόσημο στις προσπάθειες των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίσει προς όφελος των πολλών και να λύσει τα προβλήματα που υπήρχαν στην χώρα την εποχή που ανέλαβε.
Αναγνώρισαν επίσης πως ήταν σωστή η επιλογή του να αντιμετωπιστεί η κοινωνική κρίση με στήριξη των κοινωνικά αδύναμων στρωμάτων, μέσα από πολιτικές όπως η πρόσβαση στην υγεία των 2.500.000 ανασφάλιστων συμπολιτών μας, η θέσπιση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, οι φορολογικές ελαφρύνσεις στους αγρότες κλπ.
Οι υποψήφιοι βουλευτές ανέφεραν, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το μήνυμα των ευρωεκλογών για λάθη και παραλείψεις που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της διακυβέρνησής του, τόνισαν όμως ότι σε καμία περίπτωση η χώρα μας δεν πρέπει να επιστρέψει στη σκοτεινή περίοδο που ξεκίνησε το 2010 και τέλειωσε το 2015.
Η διακηρυγμένη πρόθεση της ηγετικής ομάδας της ΝΔ να εκχωρήσει τις επικουρικές συντάξεις σε ιδιωτικές εταιρείες , η αντικατάσταση του κανόνα που κατέφερε να επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ για μία πρόσληψη στον δημόσιο τομέα για κάθε αποχώρηση υπαλλήλου, με μία πρόσληψη για κάθε πέντε συνταξιοδοτήσεις, πράγμα που θα επιφέρει τραγικές συνέπειες στην λειτουργία της υγείας, της παιδείας και άλλων κρίσιμων τομέων , είναι μερικά μόνο από τα αποκαλυπτικά δείγματα γραφής που δείχνουν τι θα συμβεί στην χώρα μας, αν η Δεξιά αναδειχθεί νικήτρια των εκλογών.
Έμφαση έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές στις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία, όπως είναι η μείωση προκαταβολής φόρου στο 50%, η μείωση του πρώτου κλιμακίου του φόρου εισοδήματος στο 20%, η αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 7,5% το 2020 και 7,5% το 2021, και οι μόνιμες προσλήψεις 10.000 στην Υγεία και 15.000 στη Παιδεία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.