Πήρε το “χρυσό” ο Δήμος Σκοπέλου στα OTA AWARDS 2023 για την εφαρμογή «iSkopelos»

Ένα ακόμη σημαντικό βραβείο για τις ψηφιακές εφαρμογές του πρόσθεσε στο αρχείο των διακρίσεών του ο Δήμος Σκοπέλου.
Κατά την τελετή απονομής των Βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης – OTA AWARDS 2019-2023, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στις 20 Σεπτεμβρίου 2023, ο Δήμος Σκοπέλου απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «8A. Πολιτιστική/Τουριστική/Αθλητική Ανάπτυξη» και συγκεκριμένα στην υποκατηγορία «8Α.5 Χρήση Ψηφιακής Τεχνολογίας για την ανάδειξη και προβολή σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος, (applications, ψηφιακοί χάρτες κ.α)» για το έργο του “iSkopelos”.
Το βραβείο αυτό είναι το δεύτερο που παραλαμβάνει ο Δήμος μέσα στο έτος 2023 και το τρίτο μέσα σε δύο χρόνια.
Στις 16 Ιανουαρίου 2023, ο Δήμος Σκοπέλου είχε τιμηθεί με το ασημένιο βραβείο στα «Best City Awards 2023» για το έργο του με τίτλο: «Ολοκληρωμένο Ευφυές Σύστημα Έγκαιρης Πυρανίχνευσης για το Δάσος του Δήμου Σκοπέλου», ενώ στις 10 Μαρτίου 2022, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου είχε τιμηθεί με το ασημένιο βραβείο στα «Best City Awards 2022» για το έργο του με τίτλο: «Ανάπλαση, Διαμόρφωση Δρόμου και Διευθέτηση Ομβρίων Υδάτων εντός ΧΖΛ Σκοπέλου».


Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση “ο Δήμος Σκοπέλου είναι μια ομάδα -διοίκηση και εργαζόμενοι- που φτάνει σε διακρίσεις χάρη στον σωστό προγραμματισμό, στην επιτυχημένη διεκδίκηση και στην αποτελεσματική υλοποίηση.
Τα βραβεία αυτά ανήκουν σε όλους όσους εργάστηκαν και εργάζονται στον Δήμο Σκοπέλου, ενώ όλες οι διακρίσεις αφιερώνονται σε όλες τις Σκοπελίτισσες και τους Σκοπελίτες, που με την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους βοηθούν το νησί να πηγαίνει ψηλότερα”.
Το βραβείο του Δήμου Σκοπέλου στα «OTA AWARDS 2019-2023» παρέλαβε ο Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου, κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.