Πολλά τα προβλήματα από την καταιγίδα στη Μαγνησία

Συναγερμός για τέσσερις ώρες Πυροσβεστικής, Τροχαίας και εθελοντών

Τις πληγές της από την καταιγίδα που ξέσπασε νωρίς χθες το βράδυ μετράει η Μαγνησία, καθώς η έντονη βροχή και οι δυνατοί άνεμοι δημιούργησαν πολλά προβλήματα και ζημιές.
Για τέσσερις περίπου ώρες, πυροσβέστες, τροχαία, Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόλου και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων βρισκόταν στους δρόμους για να κόψουν κλαδιά δένδρων που έπεσαν στο Βόλο, στα Κ. Λεχώνια, στο Σέσκλο και σε άλλες περιοχές, να απομακρύνουν τέντες και λαμαρίνες που παρέσυρε ο αέρας σε διάφορα σημεία του Βόλου και των γύρω περιοχών.
Η Πυροσβεστική κλήθηκε για κοπή δένδρου στις 7.25 χθες το απόγευμα, ενώ το τελευταίο όχημα γύρισε στις 11.30 το νύχτα, οπότε και η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.

Στο Δήμο Ρ. Φεραίου
Μια κολώνα της ΔΕΗ έπεσε χθες βράδυ μέσα στο χωριό των Καναλίων από τους ισχυρούς ανέμους , ενώ και κλαδιά δέντρων έσπασαν και έχουν πέσει σε ηλεκτροφόρα σύρματα, με συνέπεια η περιοχή Προσήλια να μείνει χωρίς ρεύμα.
Επίσης στα Κανάλια έπεσε λόγω του δυνατού αέρα, μία κολώνα του ΟΤΕ.

Στο σημείο ήδη βρίσκεται κλιμάκιο της δημοτικής αρχής και ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Δημ. Παλληκάρης, ενώ αναμένεται συνεργείο της ΔΕΔΗΕ για να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.