Θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες οι ίδιες καιρικές συνθήκες στη Μαγνησία, σύμφωνα με τον Θεσσαλό μετεωρολόγο, Θεοφάνη Τακούδη, ο οποίος μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή.
Σήμερα και αύριο στον Βόλο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως και 27 βαθμούς, με ηλιοφάνεια, ενώ την Πέμπτη θα σημειωθούν κάποιες αραιές συννεφιές, με τους ανέμους να στρέφονται σε νοτιοανατολικούς.
Αυτό θα φέρει μια μικρή άνοδο στον υδράργυρο, με το θερμόμετρο να δείχνει 28 βαθμούς, ενώ το Σαββατοκύριακο θα πιάσει τους 29, ίσως στο Βελεστίνο να δείξει μέχρι και 30. Αιτία οι δυτικοί άνεμοι, οι οποίοι ως συνήθως φέρνουν την περισσότερη ζέστη. Ωστόσο, από την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει.
Αρχικά θα φυσούν βοριάδες, χωρίς να περιμένουμε βροχές, και υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις στα ανατολικά παράλια της Μαγνησίας και τις Σποράδες. Λόγω των βοριάδων ο υδράργυρος θα ξαναπέσει και θα φτάσει τους 26 με 27 βαθμούς.






























