Πως θα κυλήσει ο καιρός το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου στη Μαγνησία

Σε φυσιολογικά επίπεδα οι θερμοκρασίες μέχρι την Κυριακή

Με φυσιολογικές θερμοκρασίες φεύγει ο Ιούνιος, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αναμένεται θερμό, ενώ στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί, θερμοκρασιακά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων.
Για τον καιρό μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, ο Θεοφάνης Τακούδης μετεωρολόγος, ο οποίος τόνισε ότι θερμοκρασιακά κινούμαστε στα πλαίσια του μήνα Ιουνίου, καθώς ο ανατολικός βορειοανατολικός άνεμος, θα κρατήσει χαμηλά τις μέγιστες θερμοκρασίες.
Για σήμερα Πέμπτη ο καιρός θα είναι καλός με θερμοκρασία γύρω στους 31-32 °C, με τάση μικρής πτώσης, λόγω βόρειων ανέμων, που περισσότερο θα δούμε την Παρασκευή και το Σάββατο, όπου η έντασή τους θα είναι 5-6 μποφόρ και θερμοκρασίες στους 30 °C.
Την Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι μεγάλος και ο κίνδυνος πυρκαγιάς και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
Την Κυριακή, ο άνεμος θα είναι ανατολικής διεύθυνσης, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στους 33 °C στην πόλη του Βόλου.
Σύμφωνα με την εκτίμηση του κ. Τακούδη, ο Ιούλιος θα ξεκινήσει κάπως θερμά το πρώτο δεκαήμερο κυρίως, με πιθανότητα υψηλών θερμοκρασιών και στον Βόλο, ενώ στο εσωτερικό της Θεσσαλίας ίσως ξεπεράσει τους 40 °C για μια δύο ημέρες, αλλά στη συνέχεια ο καιρός βελτιώνεται, διότι θα έχουμε αστάθειες που θα δώσουν τοπικά φαινόμενα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.