Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση και συζήτηση στο ΕΠΑΜ

Το ΕΠΑΜ Περιφέρειας Ν. Μαγνησίας έκοψε την πίτα του 2018 την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Παράλληλα τελέστηκε Αγιασμός παρουσία ιερέα της Μητρόπολης Δημητριάδος.
Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα σε ανακοίνωση, «πλήθος κόσμου παρευρέθη στα γραφεία του ΕΠΑΜ Μαγνησίας . Μας τίμησε με την παρουσία της η κα Αγγελική Ιωαννίτη η οποία είναι γνωστή για το κοινωνικό της έργο σε όλο τον Νομό Μαγνησίας προσφέροντας σε ανθρώπους που αυτούς τους καιρούς Κατοχής της χώρας ζουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Η κα Αγγελική Ιωαννίτη είναι υπεύθυνη της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου.
Η πρόεδρος του συλλόγου Μακεδόνων Βόλου αλλά και η γραμματέας επικοινώνησαν μαζί μας για να μας ευχαριστήσουν για την πρόσκληση αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορέσανε να παραβρεθούν.
Παρόλα αυτά μας δηλώσανε ότι θα είμαστε σε επαφή. Το παρών έδωσε και το μέλος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας Στέλιος Λημνιός. Ενημέρωση προς τους παραβρισκόμενους σε ότι αφορά την μήνυση για Εσχάτη Προδοσία που κατέθεσε το ΕΠΑΜ αλλά και για τα Εθνικά Θέματα έγινε από τα μέλη της Π.Γ. του ΕΠΑΜ Απόστολο Μόσχο και Γιώργο Λέτσιο και την διδάκτωρ Νομικής Κέρη Μαυρομάτη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.