Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του «Ιππόκαμπου»

Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στη διάρκεια της λογοδοσίας για το 2016, αναπτύχθηκαν οι πρωτοβουλίες και δράσεις που πραγματοποιήθηκαν και που έθεσαν ως προτεραιότητα τη διαμόρφωση συνθηκών αλληλοαποδοχής των ΑμεΑ και ειδικότερα των μελών του «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ» με το κοινωνικό σύνολο, τη δικαιωματική προσέγγιση της διασφάλισης προσβασιμότητας υποδομών, υπηρεσιών και αγαθών ως της βασικής προϋπόθεσης για την ισότιμη συμμετοχή στο κοινωνικό – οικονομικό γίγνεσθαι και την προώθηση και προαγωγή των ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Υπεβλήθη και εγκρίθηκε η Έκθεση Ελέγχου της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ο Οικονομικός απολογισμός και ο Ισολογισμός Ταμείου, καθώς επίσης και ο Προϋπολογισμός του 2017.

Το Δ.Σ. του ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού για την παραχώρηση της αίθουσας στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης» .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.