Πρεμιέρα στις 5 Ιουλίου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη-Σποράδες-Tα δρομολόγια

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου θα σαλπάρει το πρώτο πλοίο από Θεσσαλονίκη για τις Βόρειες Σποράδες.

Ειδικότερα, το πρώτο δρομολόγιο με το SUPERRUNNER JET της Seajets, θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 7:00 το πρωί της Παρασκευής για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.

Τις Παρασκευές και τις Δευτέρες το πλοίο θα αναχωρεί στις 7:00, ενώ τις ημέρες, Σάββατο, Τρίτη και Τετάρτη, στις 9:15 με εξαίρεση Πέμπτη και Κυριακή που δεν θα γίνονται δρομολόγια.

Το ταξίδι μέχρι τη Σκιάθο διαρκεί 3 ώρες και 15 λεπτά, μέχρι τη Σκόπελο 3 ώρες και 45 λεπτά και για Αλόννησο 4 ώρες και 10 λεπτά.

Αντιστοίχως, τα δρομολόγια της επιστροφής θα ξεκινούν από το λιμάνι της Αλοννήσου στις 17:00 κάθε Παρασκευή και Δευτέρα, στις 16:30 τις Κυριακές και στις 14:15 τις Τρίτες και τις Τετάρτες με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη και ενδιάμεσες στάσεις σε Σκόπελο και Σκιάθο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.