Προφυλακιστέος ο αλλοδαπός για κατοχή 200 γραμμ. χασίς

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 43χρονος Αλβανός που είχε εντοπιστεί το μεσημέρι του Σαββάτου, μαζί με την 26χρονη σύντροφό του, να επιβαίνουν σε δίκυκλο και να κατέχουν από κοινού ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 201,3 γραμμαρίων. Η νεαρή αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Οι δύο διώκονται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σε βαθμό κακουργήματος. Κατά την απολογία τους, φέρονται να αρνήθηκαν πως διέθεταν τα ναρκωτικά για διακίνηση και υποστήριξη ότι τα είχαν για δική τους χρήση.
Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα, ο μεν 43χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, η δε 26χρονη αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας της και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και παραμονής στο εξωτερικό.
Να σημειωθεί ότι σε βάρος του 43χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ο 43χρονος αναμένεται να οδηγηθεί είτε στις φυλακές Τρικάλων είτε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.