Προκήρυξη για θέσεις Καθηγητών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Προκήρυξη για θέσεις καθηγητών δημοσιεύει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τη Σχολή Επιστημών Υγείας.
Συγκεκριμένα η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση μίας θέσης Καθηγητή πρώτης βαθμίδας, γνωστικό αντικείμενο «Φαρμακολογία», για το Τμήμα Ιατρικής, μια θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Βιοφυσική με έμφαση στη μελέτη της δομής-λειτουργίας πρωτεϊνών» και μία θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Βιοχημεία» για το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Ακόμη, για το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης προκηρύσσεται μία θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης», ενώ προκηρύσσονται και δύο θέσεις στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Ειδικότερα πρόκειται για μία θέση Καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Αρχιτεκτονική Σύνθεση και Επικοινωνιακός Σχεδιασμός» και μία θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Κατασκευαστικές Δομές και Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός».
Τέλος, προκηρύσσεται για το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών μία θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα: Αλγόριθμοι Μετάδοσης Πληροφορίας».
Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών λήγει στις 23-03-2020. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος (www.uth.gr).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.