Προθεσμία για να απολογηθεί ο 48χρονος από τη Ζαγορά

Δήλωσε ότι τα 7,5 κ. χασίς, ήταν για προσωπική του χρήση

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη στον ανακριτή Βόλου, ζήτησε χθες ο 48χρονος από τη Ζαγορά, ο οποίος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια κατηγορούμενος για κατοχή, διακίνηση και αποθήκευση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι καλλιεργούσε δενδρύλλια ινδικής κάνναβης για προσωπική του χρήση, ενώ δήλωσε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών, αλλά δεν ζήτησε πραγματογνωμοσύνη, για να διαπιστωθεί κατά πόσο έχουν βάση όσα δήλωσε.
Ο 48χρονος συνελήφθη τη Δευτέρα από αστυνομικούς μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, με συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών και εκρηκτικών υλών, και αφού έγινε έρευνα στο σπίτι του και σε βοηθητικούς χώρους.
Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα βαρέλι με 7.585 γρ. χασίς, σε 101 συσκευασίες, μία ζυγαριά ακριβείας, μία συσκευή σφράγισης νάιλον, ένα κινητό τηλέφωνο, μία συσκευασία με 1.528 γρ. εκρηκτικής ύλης, έξι πυροκροτητές, ένα φιτίλι βραδύκαυστο, μήκους 120 εκ., ένα δίκαννο όπλο, ένα μονόκαννο όπλο, τα οποία κατείχε παράνομα, μία συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού), μία συσκευασία βάρους 8 γρ. με σπόρους κάνναβης και το ποσό των 1.800 € σε χαρτονομίσματα των 50 €, προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.