Από θαύμα σώθηκαν γυναίκα και δύο ανήλικα παιδιά από πυρκαγιά

Ολοσχερώς καταστράφηκε σπίτι έξω από τις φυλακές Κασσαβέτειας

Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία νωρίς σήμερα το πρωί στο Αϊδίνι και είχε αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του.
Ευτυχώς, η γυναίκα που κοιμόταν με τα δυο της παιδιά (ο πατέρας βρισκόταν εκτός Βόλου για δουλειά) ηλικίας 9 και 11 χρονών, αντιλήφθησαν νωρίς την πυρκαγιά και βγήκαν έξω έγκαιρα, πριν τους κάνουν ζημιά οι καπνοί, καθώς το σπίτι «λαμπάδιασε» λόγω της καύσιμης ύλης που υπήρχε μέσα σ’ αυτό.

Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία στις 4.40 σήμερα τα ξημερώματα σε σπίτι ιδιοκτησίας των φυλακών Κασσαβέτειας, το οποίο νοίκιαζε και διέμενε η οικογένεια και βρίσκεται έξω από το σωφρονιστικό ίδρυμα.
Ευτυχώς η γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι αντιλήφθηκε νωρίς την πυρκαγιά, ξύπνησε τα δύο παιδιά της και βγήκαν έγκαιρα, ενώ οι φλόγες ενισχύονταν λόγω των ξύλινων επίπλων και της καλαμωτής στη σκεπή.

Παρά το γεγονός ότι η επέμβαση της Πυροσβεστικής του Κλιμακίου Αλμυρού και της Π.Υ. ήταν άμεση και επί τόπου πήγαν εννέα πυροσβέστες με τέσσερα υδροφόρα οχήματα, ήταν ήδη αργά, καθώς υποχώρησε η σκεπή και το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, η γυναίκα κατάγεται από το χωριό και πλέον θα φιλοξενηθεί σε συγγενείς της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.