“Ξέμεινε” από self tests η Σκιάθος- 12 μαθητές Λυκείου έκαναν τεστ στο Κέντρο Υγείας

Ξεπεράστηκε η δυσκολία με τη συνεργασία των φορέων

Τηλεφωνήματα από γονείς μαθητών δέχτηκε χθες το απόγευμα ο Διευθυντής του ΄Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Σκιάθου, οι οποίοι τον ενημέρωναν πως δεν μπορούσαν να βρουν στο εφημερεύον φαρμακείο self test για να κάνουν τα παιδιά τους, προκειμένου να προσέλθουν σήμερα στο σχολείο. Αμέσως, όπως επεσήμανε στο magnesianews.gr ο Διευθυντής, επικοινώνησε και ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου υπάρχει και μονάδα του ΕΟΔΥ, συμφωνήθηκε να εξυπηρετηθούν εκεί οι μαθητές, για να μην χάσουν το σχολείο τους.
Έτσι σήμερα στις 8 το πρωί 12 μαθητές των λυκειακών τάξεων της Σκιάθου, μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας, έκαναν rapid test, με τα δείγματα να είναι όλα αρνητικά και στις 9 και χωρίς φυσικά να πάρουν απουσία, προσήλθαν για το μάθημά τους.
Από την πλευρά τους οι εκπαιδευτικοί δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα, καθώς είχαν προμηθευτεί από το μεσημέρι τα δικά τους self tests και η όλη αναστάτωση, έχει να κάνει με την τροφοδοσία των φαρμακείων του νησιού με self tests.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.