Radisson Hotel Group: Ρεκόρ ανάπτυξης στην Ελλάδα – Νέα ξενοδοχεία σε Μύκονο, Σκιάθο κι Αθήνα

Με τέσσερις συμφωνίες και τρεις νέες προσθήκες ξενοδοχείων μέχρι σήμερα, ο όμιλος Radisson Hotel Group ανακοινώνει ρεκόρ ανάπτυξης στην Ελλάδα. Το 2022, όπως μεταφέρει η ιστοσελίδα newsit.gr  λειτούργησαν δύο νέες ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα και δύο ακόμη σε Μύκονο και Σκιάθο, με αποτέλεσμα το portfolio του ομίλου να αριθμεί πλέον οκτώ ακίνητα, με σχεδόν 1.000 δωμάτια σε λειτουργία ή υπό κατασκευή.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2023 πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στο Σύνταγμα το πρώτο ξενοδοχείο που θα λειτουργεί υπό το brand Radisson RED στην Ελλάδα, ενώ τον ερχόμενο Νοέμβριο θα ανοίξει ένα ακόμη ξενοδοχείο του ομίλου στο Κολωνάκι.

Resort σε Μύκονο και Σκιάθο

Ο Όμιλος σημείωσε ακόμη μία σημαντική επέκταση για τη φετινή χρονιά μεγαλώνοντας το χαρτοφυλάκιο των «resort» που διαθέτει σε νησιωτικούς προορισμούς. Έτσι, μετά τη Σαντορίνη και την Κρήτη, έρχονται δύο ακόμη resort σε Μύκονο και Σκιάθο.

Το πρώτο διεθνούς επωνυμίας ξενοδοχείο της Σκιάθου, το Radisson Resort Plaza Skiathos, άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο 2022. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία Καναπίτσα και συμπεριλαμβάνει 84 δωμάτια και σουίτες μοντέρνας, μίνιμαλ διακόσμησης, με θέα στην πισίνα και τη θάλασσα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.