Σχολικός εξοπλισμός στα σχολεία της Σκιάθου από τις Κτιριακές Υποδομές

1ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου

Σε συνέχεια του σχετικού αιτήματος του Δήμου Σκιάθου στην Εταιρία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚτΥπ Α.Ε.) σήμερα, 2 Μαρτίου 2021, οι σχολικές μονάδες του Δήμου παρέλαβαν σχολικό εξοπλισμό. Το αίτημα ικανοποιήθηκε κατόπιν της συνάντησης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚτΥπ ΑΕ, Αθανάσιο Γιάνναρη, που πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας και ο Βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος, στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας, την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021, με θέμα τις επεκτάσεις των σχολικών μονάδων του 2ου Δημοτικού και του Γυμνασίου-Λυκείου.

Τα αιτήματα των Διευθυντών των σχολικών μονάδων βρίσκονταν σε εκκρεμότητα από το 2016-2017 και επικαιροποιήθηκαν, κατόπιν πρωτοβουλίας του Δήμου.

1ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου

2ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου

Συγκεκριμένα τα σχολεία παρέλαβαν τον εξής εξοπλισμό:
1ο Δημοτικό: 1 Γραφείο Π, 2 Πίνακες Μαρκαδόρου, 20 Καθίσματα ΔΣ4, Καθίσματα ταπετσαρίας
2ο Δημοτικό:10 Θρανία ΔΣ3 , 10 Θρανία ΔΣ4, 20 Καθίσματα ΔΣ3,20 Καθίσματα ΔΣ4, 8 Καθίσματα ταπετσαρίας
Γυμνάσιο: 1 Γραφείο ½ Π,20 Θρανία,10 Καθίσματα Γ-Λ, 20 Ανταλλ.Πινακ.Θραν.
Λύκειο: 10 Θρανία, 10 Καθίσματα Γ-Λ, 20 Ανταλλ. Γ-Λ
Γυμνάσιο Σκιάθου

Λύκειο Σκιάθου

«Ο εξοπλισμός αυτός καλύπτει βασικές λειτουργικές ανάγκες των σχολείων και εξυπηρετεί την εύρυθμη λειτουργία τους. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που καταφέραμε να υλοποιήσουμε χρόνια αιτήματα των Διευθυντών των Σχολείων και διαβεβαιώνουμε πως η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει το έργο της, με σκληρή δουλειά, έχοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Βουλευτή Μαγνησίας, κύριο Χρήστο Μπουκώρο που υπηρετεί με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα τον τόπο του και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚτΥπ, κύριο Αθανάσιο Γιάνναρη, για την άμεση ανταπόκριση και την εξαιρετική συνεργασία» δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.