Νέα Ιωνία: Διέρρηξαν πρακτορείο ΟΠΑΠ τα ξημερώματα – Έσπασαν την τζαμαρία με τσιμεντόλιθο και πήραν 150 ευρώ

φωτογραφια αρχειου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Τα ξημερώματα της Τρίτης

Ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Νέα Ιωνία χτύπησαν τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες, οι οποίοι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος και εισέβαλαν στο εσωτερικό του. Το περιστατικό συνέβη γύρω στα 5 τα ξημερώματα στην περιοχή της Βαμβακουργίας, με τους άγνωστους να καταστρέφουν την τζαμαρία, πιθανώς με τσιμεντόλιθο, να μπαίνουν στο μαγαζί και να αρχίζουν να ψάχνουν για χρήματα.

Στην ταμειακή μηχανή βρήκαν ποσό περίπου 150 ευρώ, το πήραν και αποχώρησαν από το κατάστημα, με τις κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν τις κινήσεις τους. Μπορεί το ποσό που αφαίρεσαν να είναι μικρό, ωστόσο, η ζημιά που προκάλεσαν στην τζαμαρία του καταστήματος είναι πολύ μεγάλη και ανέρχεται σε αρκετές εκατοντάδες ευρώ.

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες για να μην αναγνωρίζονται, με την έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους να την έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.