Σφυρίζει ξανά αύριο ο «Μουτζούρης»- Όλες οι λεπτομέρειες

Μετά από σιγή μηνών, λόγω των πλημμυρών του περασμένου Σεπτέμβρη και των καταστροφών που σημειώθηκαν στη Μαγνησία, αύριο, Μ. Παρασκευή ο «Μουτζούρης», το γνωστό τρενάκι του Πηλίου ξανασφυρίζει και ξεκινά τα δρομολόγιά του για Άνω Λεχώνια- Μηλιές.
Ειδικότερα δρομολόγια θα γίνουν:
👉 Μ.Παρασκευή
👉Μ.Σάββατο
👉 Κυριακή του Πάσχα
👉 Δευτέρα του Πάσχα
👉 Τρίτη (Μετακινούμενη Πρωτομαγιά)
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για έκδοση εισιτηρίων έχει ανοίξει!
Το εισιτήριο για την απλή διαδρομή κοστίζει 10€, ενώ για την διαδρομή με επιστροφή κοστίζει 18€.
Το παιδικό εισιτήριο κοστίζει αντίστοιχα 6€ και 10€ και ισχύει για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.
🚂 Εισιτήρια μπορείτε να εκδώσετε από όλα τα φυσικά σημεία πώλησης της Hellenic Train, αλλά και ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της: tickets.hellenictrain.gr και της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και tablet, ακόμα και 10′ λεπτά πριν την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας.
🚂 Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων από το προσωπικό των αμαξοστοιχιών μόνο για εισιτήρια πλήρους τιμής (10€) και παιδικού (6€), απλής διαδρομής (πληρωμή με μετρητά).
🚂 Η πρόσβαση στο σιδηροδρομικό σταθμό Άνω Λεχωνίων που απέχει 12 χιλιόμετρα από το Βόλο, γίνεται από το δρόμο προς Καλά Νερά, με το αστικό λεωφορείο αρ.5 της γραμμής Βόλου – Λεχωνίων – Πλατανιδίων που κάνει στάση 50 μέτρα από τον σταθμό, αλλά και με ΙΧ, καθώς υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης μπροστά στον σταθμό. Υπάρχουν καφέ πινακίδες σήμανσης του σταθμού από τον παρακείμενο οδικό άξονα.
🚂 Η οδική πρόσβαση στον σταθμό Μηλεών γίνεται μόνο με ΙΧ και υπάρχουν περιορισμένες θέσεις στάθμευσης στην περιοχή του σταθμού, η κατεύθυνση του οποίου σημαίνεται με καφέ πινακίδα από τον οδικό άξονα που οδηγεί στις Μηλιές
🚂Το τρένο αναχωρεί από τα Άνω Λεχώνια στις 10.00 πμ και επιστρέφει από τις Μηλιές στις 15.00 με ενδιάμεση στάθμευση 15 λεπτών στην Άνω Γατζέα και στις δύο κατευθύνσεις της διαδρομής.
❗Για πληροφορίες σχετικά με ομαδικές μετακινήσεις και ενοικίαση του τρένου, ή γενικότερα θέματα σιδηροδρομικού τουρισμού και προώθησης και ανάπτυξη του τρένου του Πηλίου, μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]
☎️ΕΙΔΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΡΕΝΑ: 2130121010
(ώρες λειτουργίας 07:00-21:00 καθημερινά, αστική χρέωση)
☎️ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ
14511
(ώρες λειτουργίας 07:00-21:00 καθημερινά, μη αστική χρέωση)
Η κλήση από σταθερό τηλέφωνο κοστίζει 0,646 ευρώ το λεπτό.
Η κλήση από κινητό τηλέφωνο κοστίζει 0,984 ευρώ το λεπτό,
και επιπλέον εφαρμόζεται τέλος κινητής τηλεφωνίας 10 (%) τοις εκατό (προ ΦΠΑ).
Οι χρεώσεις εφαρμόζονται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό ομιλίας. Η υπηρεσία παρέχεται μόνο με την άδεια του προσώπου που πληρώνει τη σύνδεση.
Γραμμή παραπόνων για την τηλεφωνική γραμμή 14511: 2130121011 (ώρες λειτουργίας 07:00-21:00 καθημερινά
Info: https://www.hellenictrain.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.