Σημαντική συμφωνία της «Easy Jet» για πτήσεις στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

Θα δρομολογήσει αεροσκάφη από το ερχόμενο καλοκαίρι και για δύο μήνες προς και από Λονδίνο

Μια σημαντική συμφωνία της «Easy Jet» για πτήσεις από και από το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου αποκαλύφθηκε σήμερα, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην Π.Ε. Μαγνησίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μεγάλη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους eazy jet στην οποία είχαν γίνει κρούσεις πολλές φορές το παρελθόν, θα δρομολογήσει αεροσκάφη από το ερχόμενο καλοκαίρι και για δύο μήνες σε πρώτη φάση στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, από το Λονδίνο.

Η είδηση έγινε γνωστή αρχικά, απ΄ τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ.Αγοραστό, καθώς είχε προηγηθεί σύσκεψη στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας στον Βόλο, παρουσία εκπροσώπων της αεροπορικής εταιρείας, στο πλαίσιο της συνέχειας των επαφών που έγιναν στην έκθεση του Λονδίνου.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο magnesianews.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης που συμμετείχε την ίδια σύσκεψη, απονέμοντας τις ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη, αλλά εκπέμποντας και το μήνυμα «όλοι μαζί μπορούμε», όπως είπε και το οποίο αρχίζει να αποδίδει τους πρώτους καρπούς.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και τουριστική πράκτορας κ. Θέκλα Καμένου, όπως βεβαίως και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πτήσεις θα γίνονται με αεροπλάνο 188 θέσεων, θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο και θα έχουν διάρκεια σε πρώτη φάση δυο μήνες, με 20 δρομολόγια από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο προς την Νέα Αγχίαλο και αντίστροφα. Όπως σημείωσε ο Περιφερειάρχης, η αεροπορική εταιρεία θα διαφημίσει τον αεροπορικό προορισμό, ενώ θα τεθούν οι βάσεις για να παραμείνει η αεροπορική εταιρεία στην Αγχίαλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.