Το έργο «Αποχέτευση ακαθάρτων Κουκουναριών και Τρούλου Σκιάθου» έπρεπε να παραδοθεί τον Σεπτέμβριο του 2022 και αντ’ αυτού δίνεται νέα παράταση για τον Οκτώβριο του 2025, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας.
Ειδικότερα, τονίζει ότι «Δεκαπέντε μήνες στην διοίκηση της περιφέρειας Θεσσαλίας η παράταξη του κ. Κουρέτα (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑΡ, ΜΕΡΑ25), συνεχίζει σταθερά την πρακτική μεγάλων χρονικών παρατάσεων ολοκλήρωσης έργων υποδομής και αποκατάστασης, όπως έκανε και η προηγούμενη διοίκηση του κ. Αγοραστού (Ν.Δ).
Συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση της περιφερειακής επιτροπής Θεσσαλίας που θα γίνει στις 7/4/2025, προτείνεται να δοθεί η 6η κατά σειρά παράταση για την ολοκλήρωση κατασκευής του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΥΛΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ», στις 30/10/2025, η οποία θα έχει και πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση για τις υπολειπόμενες εργασίες.
Πρόκειται για άλλο ένα πολύπαθο έργο, αρχικού προϋπολογισμού 2.730.000 ευρώ, το οποίο έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί βάση της σύμβασης με τον εργολάβο στις 4/9/2022 !
Αυτές είναι οι ταχύτητες με τις οποίες κινείται η περιφέρεια Θεσσαλίας, το αστικό κράτος και οι εργολάβοι, μέσω των οποίων εκτελούνται όλα τα δημόσια έργα, εισπράττοντας τεράστια κέρδη, όταν πρόκειται για έργα που σχετίζονται με τις λαϊκές ανάγκες, σε αντίθεση με την γρηγοράδα που εκτελούνται έργα –προτεραιότητες για τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































