Σκιάθος: Να αποφυλακιστεί ζητά ο υποπυραγός που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης

Να αποφυλακιστεί ζητά ο 39χρονος υποπυραγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο αεροδρόμιο της Σκιάθου που προφυλακίστηκε για παιδική πορνογραφία.

Η συνήγορός του επισημαίνει στην αίτηση αποφυλάκισης ότι η προφυλάκισή του αποφασίστηκε λόγω της μεγάλης πίεσης της κοινής γνώμης, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, καθώς δεν αγόρασε και δεν πούλησε υλικό.

Ο ίδιος ο υποπυραγός, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επιθυμούσε την προφυλάκιση καθώς δεν ήθελε να στενοχωρήσει την οικογένειά του ενώ στην κατάθεσή του τόνιζε ότι η μητέρα του ήταν χειριστική  μαζί του και ήθελε εγγόνια ενώ ο ίδιος δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει και γι’ αυτό κατέβαζε φωτογραφίες από το instagram με ξανθά κοριτσάκια.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη μητέρα κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής από κοινού με τον πρώην σύζυγό της, ζητώντας να τιμωρηθεί ο δράστης για τις πράξεις του, ενώ το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε συνεδρίες με ψυχολόγο.

 

πηγή: ertnews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.