Καθαρισμός της ακτής και του βυθού του λιμανιού της Σκοπέλου την Κυριακή

φωτογραφία αρχείου

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου με τον συντονισμό της Λιμενικής Αρχής Σκοπέλου και σε συνεργασία με τον Ναυτικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σκοπέλου (Ν.Ι.Κ.Ο.Σ.), τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Σκοπέλου (ΝΑ.Ο.Σ.), το Καταδυτικό Κέντρο Σκοπέλου, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Σκοπέλου και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Β. Σποράδων), θα πραγματοποιήσει εθελοντική δράση καθαρισμού του βυθού και της ακτής στο λιμάνι της Σκοπέλου, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 από τις 08:00 π. μ.

Παρακαλούνται από το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες να συμμετέχουν στη δράση, να επικοινωνήσουν με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου στο τηλέφωνο 2424024662, για δήλωση συμμετοχής. Τα μέλη των συλλόγων και φορέων μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη διοίκηση του φορέα τους. Ο τόπος συγκέντρωσης για τη δράση καθαρισμού είναι Λιμενικό Φυλάκιο λιμένος Σκοπέλου

«Το λιμάνι αποτελεί σημείο αναφοράς της χώρας της Σκοπέλου και ο εθελοντικός καθαρισμός εντάσσεται στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, για την ευαισθητοποίηση μαθητών και πολιτών περί ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων, την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και προβάλλοντας την ανεκτίμητη αξία του εθελοντισμού», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.