Με ανάθεση η ψηφιοποίηση αρχείου της Σχολικής Επιτροπής Β’ βαθμιας Σκοπέλου

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκοπέλου, αναθέτει σε ιδιώτη το «Έργο-υπηρεσία της ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης του αρχείου (ψηφιοποίηση) του ΝΠΔΔ «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σκοπέλου» και διεκπεραίωση οποιουδήποτε έργου – υπηρεσίας προκύπτει από τη λειτουργία της Σχολικής Επιτροπής». Το έργο είναι συνολικής δαπάνης 2.100 €, συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων (φόρος εισοδήματος 20% και χαρτόσημο 3,6%, που βαρύνουν την ανάδοχο.
Το έργο – υπηρεσία θα εκτελεστεί χωρίς δέσμευση ωραρίου και το έργο που θα παραχθεί θα τελεί υπό τη γενικότερη επίβλεψη του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής. Επίσης το έργο που θα παραχθεί θα ανήκει και θα είναι στη διάθεση του ΝΠΔΔ.
Η χρονική διάρκεια της σύμβασης θα είναι από 29-03-2022 μέχρι 30-09-2022.
Για τη σύμβαση ελήφθη υπόψη η ανάγκη του Γραφείου Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σκοπέλου, μη έχοντας προσωπικό, να ανταποκριθεί στις νέες υποχρεώσεις, με σκοπό να επιτελέσει το έργο του και να στηρίξει τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Β’βαθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκοπέλου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.