Σκόπελος: Επείγουσα προκαταρκτική για ξαπλώστρες και ομπρέλες σε δρόμο προς Λιμνονάρι

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Μετά τις καταγγελίες παρεμπόδιση της κυκλοφορίας με την άδεια της Κτηματικής

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Βόλου, με αφορμή καταγγελίες ότι επιχείρηση έκλεισε …νόμιμα δρόμο που οδηγεί στην παραλία Λιμνοναρίου στη Σκόπελο με ομπρέλες και ξαπλώστρες και μάλιστα με άδεια της Κτηματικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Βόλου ζητά να διερευνηθούν ζητήματα όπως γιατί δεν αποκαστάθηκε η παραλία μετά τις καταγγελίες, πως δόθηκε και με ποιο σκεπτικό άδεια για κατάληψη του μοναδικού δρόμου που οδηγεί στη συγκεκριμένη παραλία από την Κτηματική Υπηρεσία.
Η δικογραφία στη συνέχεια θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία, που θα εξετάσει αν μπορούν να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες κατά συγκεκριμένων προσώπων για την κατάσταση αυτή, που έκανε τον γύρο των ΜΜΕ Πανελλαδικής εμβέλειας το Σαββατοκύριακο.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν κάτοικος με προβλήματα υγείας προσπάθησε να προσεγγίσει την παραλία και δεν τα κατάφερε. Προχώρησε σε καταγγελία, με την Κτηματική Υπηρεσία να παραδέχεται το λάθος της και να τον διαβεβαιώνει πως η κατάσταση θα διορθωθεί άμεσα.
«Η κτηματική υπηρεσία της Μαγνησίας έδωσε άδεια 307τ.μ στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο δρόμος. Με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται και να εμποδίζεται η διέλευση τροχοφόρου, η διέλευση ΑμεΑ, ασθενοφόρου, αστυνομικών αυτοκινήτων, πυροσβεστικών οχημάτων», είπε ο Γιάννης Καραγκιόζος, δικηγόρος του καταγγέλλοντος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.