Σωματείο Υγειονομικού Προσωπικού Μαγνησίας: «Στις βιομηχανίες δεν μεταδίδεται ο ιός;»

Για δύσκολες στιγμές που βρίσκουν συνειδητοποιημένους και αλληλέγγυους τους περισσότερους πολίτες, κάνει λόγο στην ανακοίνωσή του το Σωματείο Υγειονομικού Προσωπικού Μαγνησίας, ωστόσο επισημαίνει το γεγονός πως βιομηχανίες, που δεν έχουν σχέση με την παραγωγή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζουν να λειτουργούν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Υγειονομικού Προσωπικού Μαγνησίας: «Ένα κράτος που προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα του θανατηφόρου ιού.
Αναστολή λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών,απαγόρευση κυκλοφορίας,επίταξη νοσοκομείων και λειτουργοί της υγείας έτοιμοι μπροστά στο κίνδυνο να προστατέψουν και να προσφέρουν στο συμπολίτη τους.
Μια προσπάθεια να ελαχιστοποιηθεί η μετάδοση ,να αποφευχθούν τα χειρότερα και να μην ζήσουμε στιγμές σαν αυτές που ζει η γείτονος χώρας.
Δύσκολες στιγμές που όμως μας βρίσκουν τους πιο πολλούς τουλάχιστον συνειδητοποιημένους και αλληλέγγυους.Τι γίνεται όμως με τους εργαζόμενους στις βιομηχανίες;;;; Εκεί δεν μεταδίδεται ο ιός;; Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να προστατευθούν;Είναι πρώτης ανάγκης γιατί σίγουρα τρόφιμο δεν είναι το μέταλλο ,το τσιμέντο κ.α;;;Οι απαγορεύσεις και τα πρόστιμα δεν μπορούν να φτάσουν στις πόρτες των βιομηχανιών;Ποιος ελέγχει τα μέτρα προστασίας ;;;»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.