Σποράδες: 40χρονη κατήγγειλε βιασμό από τον πρώην σύζυγό της!

Με αφορμή ενδοοικογενειακή απειλή ότι θα τη σκότωνε

Τον πρώην σύζυγό της Αλβανική καταγωγής κατήγγειλε για βιασμό μια 40χρονη γυναίκα, επίσης από την Αλβανία, με αφορμή ενδοοικογενειακό επεισόδιο που έγινε την Τρίτη σε νησί των Βορείων Σποράδων. Ο 40χρονος άνδρας συνελήφθη, παραδέχτηκε την σεξουαλική πράξη, αλλά είπε ότι έγινε με συναίνεση τη γυναίκας θα δικαστεί σε μια εβδομάδα και παραμένει κρατούμενος γιατί βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης όταν η γυναίκα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο έχουν και ένα ανήλικο παιδί, ότι πήγε στο σπίτι της, την έβρισε και την απείλησε ότι θα τη σκότωνε.
Επίσης η γυναίκα, που βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα, κατέθεσε ότι την Παρασκευή 26 Αυγούστου, έπεσε θύμα βιασμού από τον πρώην σύζυγό της, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, με χρήση βίας και απειλών ακόμη και για τη ζωή της!
Η γυναίκα φέρεται να κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, μπήκε ο πρώην σύζυγό της έπεσε πάνω της, την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει και θα τη χτυπήσει και την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη…
Με εντολή και του εισαγγελέα, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έκθεση, που θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία και αν οι δικαστικές αρχές πιστοποιήσουν βιασμό, τότε θα βάρος του κατηγορούμενου θα ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, αλλά η δίκη αναβλήθηκε λόγω απουσίας τη γυναίκας και προσδιορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε ο 40χρονο αφέθηκε ελεύθερο με τον όρο να μην πλησιάσει τη γυναίκα σε κοντινότερη των 100 μέτρων απόσταση. Ωστόσο, κρατείται και σε βάρος του θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικέ απέλαση, καθώς στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στην Ελλάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός παραδέχτηκε ότι έβρισε και απείλησε την πρώην σύζυγό του, ενώ για το θέμα τη καταγγελίας για βιασμό που έγινε από τη γυναίκα, πληροφορίες αναφέρουν ότι συμφώνησε ότι έγινε η ερωτική πράξη, αλλά με τη συναίνεσή της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.