Στη σύσκεψη Περιφερειακού Κλιμακίου της ΠΟΣΕΗ ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν.Μαγνησίας συμμετείχε στη Σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου (Π.Κ) Δυτικής & Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου – Θεσσαλίας & Ιονίων Νήσων της ΠΟΣΕΗ που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου 2019 στα Ιωάννινα. Στη Σύσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Συνδέσμου Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος Σεραφείμ Μαουσίδης, ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Πανταζής Θώμος, ο Γεν. Γραμματέας Δημήτριος Τσίρος, το Μέλος Γεώργιος Γκάγκας και ο Αντιπρόσωπος στην Τοπική και Κλαδική Ομοσπονδία Νικόλαος Τσίρος.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «στο Περιφερειακό Κλιμάκιο έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ κ. Θεόδωρο Αγγουράκη για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία ήταν: «Ενημέρωση για τα Κλαδικά Θέματα», «Προώθηση της Ηλεκτρικής Ασφάλειας Πανελλαδικά & στις Τοπικές Κοινωνίες», «Ενημέρωση για την Επιτροπή Ανταγωνισμού», «Ορθή λειτουργία Σωματείων – Μελών», «Ενέργειες για την αντιμετώπιση του αθέμιτου ανταγωνισμού».
Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι Πρόεδροι και οι Συνάδελφοι των Σωματείων και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Σεραφείμ Μαουσίδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε Κλαδικά και Τοπικά θέματα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην άψογη συνεργασία του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας με την ΔΕΔΔΗΕ Βόλου και τον Διευθυντή Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ανταποκρίνεται σε κάθε αίτημα συνάντησης και βρίσκεται πάντα υποστηρικτής στις δράσεις του Συνδέσμου και των Ηλεκτρολόγων Μελών μας.
Η Σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη με την συμμετοχή πολλών συναδέλφων των Σωματείων – Μελών της ΠΟΣΕΗ και του Σ.Ε.Η Ιωαννίνων Ηπείρου, στον οποίο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.