Στην ιστορία των θαλασσόλυκων της Σκιάθου πέρασε ο Γιάννης Διολέττας

Στην ιστορία των θαλασσόλυκων πέρασε σήμερα ο καπετάν Γιάννης Διολέττας στην ηλικία των 85 ετών. Ένα ατύχημα πριν τις γιορτές ήταν η αιτία να νοσηλευτεί μέχρι και σήμερα στην ιδιωτική κλινική του Βόλου ΑΝΑΣΑ όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Έτσι σήμερα έσβησε μια ιστορία πολλών σελίδων. Ιστορία στα αλήθεια μοναδικά γραμμένη από έναν άνθρωπο που τον κούρασαν οι τρικυμίες της ζωής καί όχι της θάλασσας.

Ο άνθρωπος που μετέφερε με το παζαρ- καϊκι του εμπορεύματα και συμπολίτες του, από τη Σκιάθο στο Βόλο. Ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός στο νησί, εκείνος που φρόντιζε για την τροφοδοσία του, πριν αναπτυχθεί η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία. Τη θέση του καϊκιού του στην επαγγελματική πορεία του, πήρε το θαλάσσιο ταξί, που εξυπηρετεί τις μεταφορές από τον Πλατανιά ή τον Κατηγιώργης με τη Σκιάθο κ και τα ηνία ανέλαβε ο γιός του Δημήτρης, δημοτικός σύμβουλος στο νησί που συνεχίζει να σώζει ζωές.

Εκτός του Δημήτρη ευτύχησε να δει ακόμα δύο παιδιά τον Παναγιώτη και το Γιώργο καθώς και εννέα εγγονια

Η κηδεία του Γιάννη Διολεττα θα γίνει αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι από το Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου.

Πηγή: skiatholife.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.