Στηρίζουν την πρωτοβουλία των Επιτρόπων Ειρήνης Βόλου -Λάρισας οι συνταξιούχοι ΙΚΑ

Η Διοίκηση συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Μαγνησίας, με τις αποφάσεις του, στηρίζει την πρωτοβουλία των Επιτρόπων Ειρήνης Βόλου και Λάρισας να οργανώσει την συγκέντρωση: Ενάντια στην παρουσία των Αμερικανονατοϊκών δυνάμεων στο Στεφανοβίκειο, το Βόλο και τη Λάρισα, μαζί με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και με τους μαζικούς φορείς της περιοχής και με τους φοιτητικούς συλλόγους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Εκφράζει, την αντίθεση της, στην παρουσία του στρατού των ΗΠΑ στην περιοχή μας, αυτά που προβλέπονται στην επαίσχυντη Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας με την οποία μετατρέπεται η περιοχή μας (Στεφανοβίκειο, λιμάνι Βόλου, στρατόπεδο Γεωργούλα) όπως και όλη η Ελλάδα σε μια απέραντη αμερικανική βάση.
Καλεί, τους συνταξιούχους και τις συνταξιουχικές οργανώσεις της περιοχή μας για να συμμετέχουν αγωνιστικά και μαζικά στο Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου.
Παλεύει για:
 Να καταγγελθεί η ελληνοαμερικανική “Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας”.
 Να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές στρατιωτικές βάσεις στην περιοχή μας και σε όλη τη χώρα.
 Να μη χρησιμοποιηθεί το λιμάνι του Βόλου από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ.
 Να επιστρέψουν εδώ και τώρα όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν σε αποστολές των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ εκτός συνόρων.
 Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Επίσης, στηρίζει την πρωτοβουλία της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου για να συγκροτηθεί Επιτροπή Αγώνα ενάντια στις αμερικανονατοϊκές Βάσεις στη Μαγνησία και αποφάσισε να συμμετέχει με τον αντιπρόσωπό του σε αυτήν. Συμμετέχοντας έμπρακτα σε όλες ενδεχόμενες δραστηριότητες του Αντιιμπεριαλιστικού Ειρηνικού Κινήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.