Στις πληγείσες περιοχές του Πηλίου ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Σε περιοχές του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2018, ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ακολουθώντας μαζί με τον δήμαρχο Ζαγοράς-Μουρεσίου το κλιμάκιο που διενεργούσε τους απαραίτητους ελέγχους για την εκτίμηση του μεγέθους των ζημιών.
Ο Βουλευτής καθόλη τη διάρκεια της έντονης κακοκαιρίας ήταν σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και ενημέρωνε το Υπουργείο για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, προκειμένου να προχωρήσουν γρήγορα όλες οι διαδικασίες.
Σήμερα συνοδευόμενος και από εκπρόσωπο της Υφυπουργού κ. Παπανάτσιου και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κατσιφό, επισκέφτηκε τις περιοχές που έχουν πληγεί από την πρόσφατη κακοκαιρία, η οποία έχει προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές τόσο σε υποδομές, κυρίως στο οδικό δίκτυο, όσο και σε σπίτια και συνομίλησε με φορείς, επαγγελματίες και κατοίκους.
Ο Βουλευτής τόνισε ότι η περιοχή της Μαγνησίας και ιδιαίτερα το Πήλιο είναι μία περιοχή με δύσκολο γεωμορφολογικό χαρακτήρα και προτεραιότητα όλων των αρμόδιων φορέων θα πρέπει να είναι η δημιουργία σοβαρών και αποτελεσματικών αντιπλημμυρικών έργων.
Συνομιλώντας με τους κατοίκους της περιοχής, επεσήμανε ότι τόσο οι τοπικοί φορείς όσο και η κεντρική κυβέρνηση, θα πρέπει να μεριμνήσουν για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών των σπιτιών, των αγροτικών καλλιεργειών και των υποδομών και την επαρκή προστασία τους από κάθε είδους καιρικά φαινόμενα, ώστε να μην διαταράσσεται η επαγγελματική ζωή και η καθημερινότητα των συμπολιτών μας.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.