Στο Εξπρές Σκιάθος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λιμεναρχείου

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????¯?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????1???????????????????????????ß???????????????????????????????????¯??????????????????????????

Παρουσία στρατιωτικών, πολιτικών και τοπικών φορέων του Νομού, έγινε σήμερα το μεσημέρι στο οχηματαγωγό – επιβατηγό «Εξπρές Σκιάθος» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου. Ο διοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ ταξίαρχος, Χαράλ. Μπαντιμαρούδης κέρδισε το φλουρί και του δόθηκε ως δώρο αναμνηστικό ομοίωμα σκάφους από τοπική επιχείρηση της πόλης.

Η Λιμενάρχης κ. Κωνσταντά, αφού εξήρε το έργο των λιμενικών τίμησε με αναμνηστικά τον πλοίαρχο του “Εξπρές Σκιάθος” κ. Κομπογιάννη, καθώς και συνταξιούχο πλοηγό, όπως επίσης και τρεις ναυαγωσώστες την Ραφαηλίδου Μαρία, Φιλιππάτου Χριστίνα και Λάμπρο Λιάρο για την συνδρομή τους σε διάσωση ακυβέρνητου φουσκωτού σκάφους μέσα Αυγούστου στην περιοχή του Αη Γιάννη Πηλίου.

Ο διοικητής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ αρχιπλοίαρχος Χρ. Κανάκης ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία για όλο τον κόσμο και ευχήθηκε καλές θάλασσες στους αλιείς και στους ναυτικούς.
Η λιμενάρχης Βόλου, πλοίαρχος Βασιλική Κωνσταντά ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και όπως είπε “Είναι μια ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με όλο τον κόσμο. Θα είμαστε δίπλα τους και το 2020 για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Καλές θάλασσες σε όλους”.

Ο πλοίαρχος του «Εξπρές Σκιάθος» Θανάσης Κομπογιάννης, ευχήθηκε υγεία, χαρά ευτυχία και καλά ταξίδια στους ναυτικούς χρόνια πολλά στο λιμενικό και σε όλους.


Οι πολιτικές αρχές
Ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρ. Μπουκώρος δήλωσε ότι παρά τις καιρικές συνθήκες ο ελληνικός λαός γιόρτασε με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια και ευχήθηκε καλή φώτιση στην πολιτική, στρατιωτική και πνευματική ηγεσία της χώρας. “Φώτιση για εθνική ενότητα και αραγές εσωτερικό μέτωπο”, ανέφερε.

Η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Ζέττα Μακρή, ευχήθηκε χρόνια πολλά κι ευλογημένα φωτεινά και ειρηνικά. “Η καινούργια χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη. Η νέα χρονιά έχει δύο 20 άρα θα αριστεύσουμε όλοι”, επισήμανε.

Ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Κων. Μαραβέγιας, ευχήθηκε χρόνια πολλά κι όπως ανέφερε “εύχομαι σε όλους όσους έχουν θέσεις ευθύνης να περάσουν μια χρονιά γεμάτη φώτιση και σύνεση και υγεία σε όλο τον κόσμο”.

Η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους και για τη δεκαετία που μας έρχεται να είναι μια καλή δεκαετία. Όπως είπε “αφήσαμε πίσω μας τη δεκαετία της κρίσης. Ας μην είναι η δεκαετία που έρχεται σαν την πιο προηγούμενη δεκαετία της φούσκας, να μην ξαναγυρίσουμε στα παλιά, να βλέπουμε μπροστά και να προχωρήσουμε μπροστά. Υγεία, κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια σε όλους”.

Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά και χρόνια πολλά και ευχήθηκε να έχουμε υγεία, δύναμη, κουράγιο, προκοπή και καταξίωση. Όπως ανέφερε «είναι ένα νέο έτος καμπής, εκτός του ότι συμβολίζει την έναρξη μιας νέας δεκαετίας, κλείνει κι ένα κύκλο κρίσης, λιτότητας που ο κόσμος πέρασε δύσκολα και σιγά – σιγά τα επόμενα χρόνια τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα. Έχουμε κατακτήσει ως πολιτικό σύστημα ένα υψηλό επίπεδο εθνικής ενότητας, σε μια κρίσιμη εποχή για τα εθνικά μας ζητήματα. Μακάρι και στα άλλα μεγάλα θέματα της χώρας, αν δεν μπορούμε να έχουμε κοινή συνισταμένη, να έχουμε κοινή συμπεριφορά”.

Τέλος, ο αντιδήμαρχος Βόλου Θαν. Θεοδώρου ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία, αγάπη κι ευτυχία. “Εμείς κι αυτή τη χρονιά θα συνεχίσουμε να είμαστε δημιουργική και να είναι μια χρονιά έργων για την πόλη μας, να είμαστε δίπλα στην καθημερινότητα του δημότη και να μην αφήσουμε κανένα δημότη μόνο του”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.