Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ καλούν τα Σωματεία Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Επισιτισμού, Μαγείρων

Αγωνιστικό κάλεσμα για το συλλαλητήριο της ΔΕΘ, το ερχόμενο Σάββατο 10 Σεπτέμβρη, απευθύνουν τα Σωματεία Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Επισιτισμού – Τουρισμού και Μαγείρων Ν. Μαγνησίας.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση, το Σάββατο συμπληρώνονται ακριβώς δύο χρόνια από την πρώτη Πρωθυπουργική «εξαγγελία ψεμάτων» στη ΔΕΘ! Την «υλοποίηση» εκείνων των (προεκλογικών, τότε) υποσχέσεων, ο κλάδος μας, όπως και όλοι οι άλλοι κλάδοι, τη βίωσε και τη βιώνει με τον πλέον δραματικό τρόπο!

Σύμφωνα με τα Σωματεία, η εκτόξευση της ανεργίας στα ύψη, η κορύφωση της εργοδοτικής αυθαιρεσίας, η συστηματική αφαίρεση βασικών Συλλογικών εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας, η καταλήστευση των εισοδημάτων μας, είναι το αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πειθήνια επέλεξε να υπηρετεί, υποκύπτοντας στις αξιώσεις των δανειστών.

«Το Σάββατο, ο κ. Τσίπρας ξανανεβαίνει στη ΔΕΘ για να μας παρουσιάσει το «Δεύτερο Κεφάλαιο» της Μνημονιακής Βίβλου του, επιχειρώντας, προφανώς, να μας πείσει ότι όλα αυτά τα εξοντωτικά μέτρα πάρθηκαν για …το καλό μας!
Σας καλούμε να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, για να τον …ευχαριστήσουμε, όπως ακριβώς του αρμόζει», σημειώνουν τα τρία Σωματεία εργαζομένων.

Η μετάβαση στη Θεσσαλονίκη θα γίνει με πούλμαν που θα ξεκινήσουν στις 2.30 μ.μ., μπροστά από το Δημαρχείο του Βόλου και οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν στη Γραμματεία του ΕΚΒ (τηλ.: 24210-24735), μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.