Στο Συνεταιρισμό Ν. Αγχιάλου σήμερα ο Δημ. Αβραμόπουλος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στο Συνεταιρισμό Ν. Αγχιάλου η «Δήμητρα» βρέθηκε σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημ. Αβραμόπουλος. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «με μεγάλη χαρά ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού υποδέχθηκαν την Παρασκευή 21/12/2017 στο εργοστάσιο του Συνεταιρισμού στην Νέα Αγχίαλο τον Επίτροπο Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Κύριο Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Ο Κύριος Επίτροπος ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο Κύριο Ιωάννη Κίτσιο στο Οινοποιείο, στο Εμφιαλωτήριο Οίνων, στο Αποστακτήριο και στο Εμφιαλωτήριο Τσίπουρου και έμεινε έκπληκτος από την ποιότητα των εγκαταστάσεων, τον εξοπλισμό αλλά και την αισθητική των προϊόντων μας.
Μετά την ξενάγηση συζητήθηκαν όλα τα σοβαρά θέματα των Συνεταιριστικών Οργανώσεων και έγινε ένας εποικοδομητικός και άκρως φιλικός διάλογος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.