Στον εισαγγελέα με κακουργηματική δίωξη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ (φωτογραφίες-video)

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτόφωρου και θα οδηγηθεί στα Δικαστήρια

Στην εισαγγελέα υπηρεσίας και στη συνέχεια στον ανακριτή, θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στο παζάρι Αλμυρού, σε παιχνίδι του οποίου βρήκε τραγικό θάνατο χθες το βράδυ μια 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου, λίγο πριν τις 11 το βράδυ βυθίζοντας στο πένθος τον Αλμυρό και την ευρύτερη περιοχή και σοκάροντας όσους ήταν μπροστά στη σκηνή.

Η γυναίκα, που είναι Ελληνίδα, και αναδείχτηκε ανάδοχος της εγκατάστασης με πλειοδοτικό διαγωνισμό, συνελήφθη αμέσως μετά το δυστύχημα, κρατήθηκε το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και κατηγορείται για έκθεση σε κίνδυνο ανηλίκου, με αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό του σε βαθμό κακουργήματος.

Νεκρική σιγή στο μοιραίο Λουνα παρκ στον Αλμυρό

Gepostet von magnesianews.gr am Samstag, 31. August 2019

Το ατύχημα έγινε στις 22.45 χθες το βράδυ, όταν η ανήλικη μαθήτρια βρισκόταν στο παιχνίδι «χαλί», το οποίο για αδιευκρίνιστους λόγους ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, εκσφενδονίστηκε στον αέρα και έπεσε με το κεφάλι σε άλλο μηχάνημα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή παρά τις προσπάθειες πυροσβεστών και γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με νεότερες μαρτυρίες, στη θέση του χειριστή του συγκεκριμένου παιχνιδιού του Λούνα Παρκ δεν ήταν αυτός ο υπάλληλος που συνήθως το χειρίζονταν, ενώ ο δεύτερος υπάλληλος που βρέθηκε στη θέση αυτή χθες βράδυ, την ώρα του δυστυχήματος, δεν έχει εντοπιστεί.

Μαρτυρία για το δυστύχημα στον Αλμυρό: Το κορίτσι ήταν όρθιο στο παιχνίδι

Gepostet von magnesianews.gr am Samstag, 31. August 2019

Ο θάνατος της άτυχης ανήλικης βύθισε στο πένθος όχι μόνο την πόλη του Αλμυρού, αλλά και την περιοχή της Βρύναινας, απ’ όπου καταγόταν και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη πως συνέβη η τραγωδία, μόλις δύο ώρες πριν κλείσει το παζάρι του Αλμυρού.



Μια ανθοδέσμη στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του το κοριτσάκι…


Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.