Στους «Μάγνητες Τυφλούς» ο Αθανάσιος Λιούπης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σήμερα, Τετάρτη 3 Μαΐου, το Δ.Σ. του Σωματείου «Μάγνητες Τυφλοί», υποδέχτηκε στα γραφεία του επί της Ισιδώρου 43 στην Ν. Ιωνία, τον Βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ κ. Αθανάσιο Λιούπη.

Όπως σημειώνεται από το Σωματείο σε σχετική ανακοίνωσή του «στη συζήτηση που ακολούθησε, εξετάστηκαν ενδελεχώς πλείστα θέματα και προβλήματα για τους ανάπηρους πολίτες της Μαγνησίας και δη την κοινότητα των τυφλών, ενώ, έγινε μία πλήρη ανασκόπηση των πεπραγμένων έως και σήμερα, που υλοποίησε η Κυβέρνηση της ΝΔ και αξιολογήθηκε η μέχρι τώρα πορεία, όσον αφορά το αναπηρικό κίνημα. Είναι γνωστό πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και δόθηκε μεγαλύτερη βάση, όχι σε αυτά που έγιναν, αλλά σε όλα αυτά που δεν έγιναν και θα πρέπει να γίνουν.

 

Ο κ. Λιούπης έδειξε να κατανοεί πλήρως της απόψεις του Δ.Σ., καθώς και την αναγκαιότητα της αέναης προσπάθειας προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ανάπηροι.

Άλλωστε η πολιτεία θα πρέπει να εξασφαλίζει για όλους τους πολίτες της, ανεξαρτήτως αναπηρίας ή όχι, ή οποιασδήποτε μειονότητας , ίσα συνταγματικά δικαιώματα. Η ευαισθησία είναι δείγμα πολιτισμού και χαρακτηριστικό μίας ευνομούμενης Δημοκρατίας».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.