Στους «Μάγνητες Τυφλούς» ο Χρ. Μπουκώρος- Ανέλαβε προσωπικά την επαναλειτουργία του τυπογραφείου του Σωματείου

Τα γραφεία του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν. Μαγνησίας «Μάγνητες Τυφλοί» επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ. Χρήστος Μπουκώρος.

Όπως σημειώνει το Σωματείο σε σχετική ανακοίνωση «σε συζήτηση που είχε πραγματοποιηθεί σε προγενέστερο χρόνο, είχε τονιστεί η αδυναμία του Σωματείου να συντηρήσει και να επαναλειτουργήσει το τυπογραφείο του, για τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση της κοινότητας των τυφλών της Μαγνησίας και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο αυτό ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος στη σημερινή του μη προγραμματισμένη επίσκεψη, μας εξέπληξε ευχάριστα, καθώς ανέλαβε την συντήρηση και την επαναλειτουργία του τυπογραφείου, υπό την προσωπική του φροντίδα και εποπτεία. Τόνισε επίσης, πως το Σωματείο «Μάγνητες Τυφλοί», θα έχει πάντα την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του, στις δράσεις και στο έργο που καλείται να επιτελέσει σε αυτή την δύσκολη εποχή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Μάγνητες Τυφλοί», ευχαριστεί ολόψυχα τον Βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ κ. Χρήστο Μπουκώρο, που είναι εμπράκτως  αρωγός στις ανάγκες του Σωματείου και είθε η πράξη του αυτή να βρει μιμητές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.