Συγκέντρωσε τρόφιμα για την Ουκρανία η ΔΕΕΠ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας

Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Ανθρωπιστική βοήθεια με τρόφιμα μακράς διαρκείας προς την δοκιμαζόμενη από τον πόλεμο Ουκρανία πρόσφερε η ΔΕΕΠ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που κάνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Η Νέα Δημοκρατία, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, συγκεντρώνει τρόφιμα για το λαό της Ουκρανίας, που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες, λόγω των θλιβερών γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα του.

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας συνείσφερε σε αυτή την ανθρωπιστική βοήθεια προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη και τους φίλους που είναι συνεχώς στο πλευρό μας, αναγνωρίζουν το εθελοντικό μας έργο και ανταποκρίθηκαν με θέρμη στην πρωτοβουλία μας, σε αυτή την πράξη αγάπης και έμπρακτης στήριξης.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την εταιρία ΖΑΝΑΕ για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμά μας, για την δωρεά ενός τόνου έτοιμων εδεσμάτων ώστε να υποστηριχτεί ο άμαχος πληθυσμός της Ουκρανίας.

Η συμμετοχή όλων σας στηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που έχουν αποδεδειγμένα την ανάγκη μας και παράλληλα αναδεικνύει την αξία της αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Ουκρανίας και κυρίως στη Μαριούπολη, διαμένουν περισσότεροι από 120.000 άνθρωποι που ανήκουν στην ελληνική κοινότητα της Ουκρανίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.